”Ingo” summerar säsongen

Ingemar Nord.

Jämtland U avslutade årets division 1-säsong i Stockholm. Två matcher resulterade i två förluster.

Här är Ingemar Nords sammanfattning av säsongen:

– Vår sista match var inte mycket till match. Norrort spelade enkelt och bra från första minuten. De fick många enkla kontringar på oss där vi inte orkade springa hem. Tyvärr slog Max upp sin ljumske som han skadade för en vecka sedan och John kände att hans rygg inte är hundra än. Till slit orkade vi inte stå emot deras tuffa och starka spel.

Nord är imponerad av Norrort.

– Där ser man vad kontinuitet gör med ett lag som spelat ihop i fyra-fem år.

Hur lyder betyget på ditt eget Jämtland U?

– Vi har varit ett av seriens yngsta lag och med mer rutin hade vi kanske kunnat vinna mellan två och fyra matcher till. Vi är hyfsat nöjda. Storleksmässigt har vi varit lite underlägset vilket gjort att vi varit tvungna att jobba hårdare över hela planen för att kompensera det.

– Många spelare har utvecklats och tagit några steg till på trappan.

Publicerat av

Hans Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *