”Ingo” klar för fortsättning i Jämtland U

Fortsätter att vara huvudansvarig för Jämtland U.

Ingemar Nord kör på som head coach för Jämtland U. Kontraktet är påskrivet och förberedelsearbetet har startat.

– Vi kommer att spela i en bra serie med elva lag och 20 bra matcher. Järfälla, Ockelbo och Luleå Steelers är nya lag. Våra talanger ska nu ta nästa steg till att börja leverera och producera i ettan, säger ”Ingo”.

Jämtland U kommer att ha ett annat och ett yngre utseende nästa säsong. Spelare som Max Tandberg Wall och Petter Salmonsson försvinner (Jämtland A respektive flytt för studier).

Frågetecken finns för Alexander Yemane och Adam Johansson, även om Torbjörn Gehrke sagt sig gärna vilja behålla Yemane i ligatruppen. Johansson är nog inte heller helt avskriven även om han först och främst söker en klubb där han kan få mer speltid än i fjol.

I hans fall handlar det dock om att först utforska möjligheten till spel på college i USA.

– Det blir en lite yngre trupp. Några fler 01:or och 02:or kommer att flyttas upp för att utöka Träningstruppen. Oliver Elvbo (som nyligen var reserv till Sveriges P15-landslag) kommer att ingå i träningstruppem. Han är född 2004, men har potential att bli bra, hälsar Ingemar Nord.

Oliver Elvbo flyttas upp i träningstruppen.

Publicerat av

Hans Andersson