Jonte Karlsson om Stumer

Jonte Karlsson gillar Jämtlands värvning av Olle Stumer.

En av svensk baskets absolut största experter och profiler är väldigt spänd inför vad Olle Stumer kan tillföra Jämtland Basket.

Vi pratar om Jonte Karlsson. Tidigare headcoach och spelare för Jämtland Basket och med en ofantlig rutin från ett liv som spelare och coach på högsta nivå. Dessutom numera expertkommentator och en högt ansedd kunskapsbank.

– Olle har bra spelsinne och är en forward som kan spela ”ute på golvet”. Han är inte världens mest fysiske spelare, men han är spelintelligent, har bra gener och inställning från sin pappa (Per). Olle har spelat på juniornivå i Turkiet, vilket inte är så enkelt alla gånger. Snarare är det ganska tufft. Jag tycker det här är en spännande och bra värvning, säger Jonte till Bloggen.

Publicerat av

Hans Andersson