Bilder från Jämtlands första träning

Nye pointguarden Devon Bell intervjuas av Jakob Larsson på Sporten.

Nye BKV-spelaren Jaan Puidet med två av hans största supportrar, Eva Axstål och Lars-Ove Lundeteg.

Jordan Semple och Tavrion Dawson gjorde ett klart bra intryck. De såg vältränade och rörliga ut.

Vattenpaus för Gustav Hansson – som var riktigt på hugget under premiärträningen. John Pålsson till vänster – som också var riktigt pigg, med flera klockrena treor under spelet.

Populäre Sune Pettersson fortsätter som team manager. Han går in på sitt 22:a år i klubben. ”Jag började 1997 som publikvärd. Sedan har jag haft olika sysslor i klubben” säger han.

Styrelseledamoten Johan Gavelin hade fixat fram kaffe och kaka till de 50-talet åskådarna. Ett mycket uppskattat initiativ.

Sällan har det varit så många åskådare på en premiärträning för Jämtland. ”Jag tror ändå inte att det är rekord. Det är från 1997 och Scott Fields, då vi värvade Marcus Liberty (före detta NBA-stjärna med stora meriter)” berättade Sören Westin, numera ordförande i BKV.

Alexander Yemane såg pigg ut på den nära två timmar långa träningen.

Träningen är klar. Torbjörn Gehrke har precis samlat sina spelare i den klassiska ”Jämtlandsringen”.

Max Tandberg och Olle Stumer är två nya ansikten i truppen.

Steve Haney intervjuas av Jonas Solberger.

Alexander Yemane är tillbaka i Jämtland – något som många, inklusive Bloggen, tycker är väldigt bra. Yemane är både en riktigt bra spelare (med stor utvecklingspotential) och en proffsig lagkamrat.

Lars-Ove Lundeteg kollar huruvida musklerna har blivit större på RT Guinn efter hans uttagning i Sveriges Framtidslandslag.

Publicerat av

Hans Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *