Jämtland och ÖB matchar igen

Jaan Puidet spelar försvar på Tim Schuberg. Samma scenario väntas på fredag, då lagen möts på nytt.

14 dagars matchvila är snart över.

I slutet på veckan är det dags för Jämtland Basket och ÖB att spela tävlingsmatcher igen.

Fredag: Norrköping-Jämtland.

Lördag: ÖB-Uppsala.

Gemensamt för både Jämtland och ÖB är de kan mönstra en del nya eller nygamla spelare. I Torbjörn Gehrkes lag handlar det om Thomas Massamba och Marshall Nelson medan Elena Popkey hoppas få tillbaka Frida Joelsson.

Frida Joelsson kan vara på väg mot en comeback i ÖB. Förhoppningsvis redan på lördag.

Joelsson behövs verkligen i dagens ÖB eftersom laget förlorat sin ende renodlade insidespelare i Ciara Rosten.

Massamba och Nelson kommer in som etta och tvåa, alltså point guard respektive shooting guard. Samtidigt kommer Davon Bell att lämna Jämtland i veckan. Möjligen är det så att han gör sin sista träning i dag, måndag.

Ingemar Nords Jämtland U står över även denna helg. Deras sista matcher före jul spelas 14 och 15 december, ett dubbelmöte mot Luleå Steelers. Båda matcherna är faktiskt inplanerade på bortaplan, vilket förstås låter helt fel. Bloggen återkommer med information i det ärendet.

Publicerat av

Hans Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *