Ny onsdagsstudio och nyhet på gång

Förra veckan var det tidernas bästa spelare i svenska ligan som dök upp i studion. FOTO: JÄMTLAND BASKET/PER DANIELSSON

Vi har återigen en basketonsdag att se fram emot.

Det betyder TV-studio a la Jämtland Basket. Per Dahlström och Mikael Bernervall lär som vanligt vara i rutan i kväll och förutom uppdatering av läget och en intervju med Adnan Chuk, tyder mycket på att de också har en nyhet att presentera.

• Är det ett svenskt, högklassigt nyförvärv som ska presenteras?

• Kommer det att offentliggöras vem som ska ersätta Gustav Hansson? I så fall borde det bli Adam Johansson, som då återvänder hem efter ett år i Norge.

• Eller är det en förlängning med Wiktor Buszka?

• Ett fjärde alternativ är att Jämtland gjort klart med sin team manager – som av allt att döma blir Sune Pettersson.

Spännande är det i vilket fall som helst. Både för oss i massmedia och alla andra som har en relation med Jämtland Basket.

Det känns helt klart som att ”Älgarna” har träffat mitt i prick med denna ide’ vad gäller studiosändningar.

Inte för att Bloggen har några siffror som backar upp vårt påstående, men hela konceptet är idealiskt. Ja, helt enkelt modernt – och proffsigt.

Just ide’n med att varje vecka lansera en webbteve-studio, där man på ett naturlig sätt bygger upp ett spänningen, är väldigt fyndigt.

Ett inledande studiosnack och sedan Skype-intervjun med Adnan Chuk och ibland även kompletterat med en gäst, till exempel med ”Pecka” Johansson, är perfekta inslag som hjälper till att dämpa abstinensen.

För att inte tala om slutvinjetten – avslöjandet av veckans nyhet.

Hittills har varje studioprogram avslutats med att huvudpersonen dykt upp i studion. RT Guinn, Daniel Johansson och Doremus Bennerman.

Vem som dyker upp i studion i kväll?

Bloggen gissar på… AJ!

Publicerat av

Hans Andersson