Zekovic, NBA, Stepanovski och BKV-spelaren

Roligt att ha dig här, Anes! Lagkaptenen RT Guinn hälsar Anes Zekovic välkommen till ”Älgarnas land” och ”Bruce Arena”.

En ny basket-vecka har gått igång, med NBA-slutspelet i Florida som huvudfokus för många. Under måndagen spelades de fyra första matcherna; Denver-Utah, Toronto-Brooklyn, Boston-Philadelphia och Los Angeles Clippers-Dallas.

Här nedan är tre bilder från Toronto-Brooklyn.

Brooklyns guard Caris LeVert passerar Fred VanVlet i match 1 i natt. FOTO: TT
Garrett Temple i Brooklyn försvarar mot Torontos forward Pascal Siakam.
Spanske centern Marc Gasol skjuter en trea för sitt Toronto. FOTO: TT

På hemmaplan i Jämtland fortsätter ”Älgarna” sina förberedelser inför SBL-starten, 20 oktober. På måndagen drillades ett tiotal spelare av trion Chuk, Bennerman och Kiriakidis.

En av spelarna var nyförvärvet Anes Zekovic som i helgen anlände till sin nya hemstad. Ett annat nytillskott är Hampus Ramstedt, som går in på sin andra träningsvecka med Jämtland.

På fredag ska Jämtlands tredje svenska profilförvärv ansluta till laget – Pierre Hampton.

Vad gäller provspelaren Viktor Stepanovski lär ett definitivt besked komma under tisdagen. Jämtlands ledning var väldigt nöjd med honom under de tre dagar han tränade med laget. Håll koll på våra sajter för mer info.

Under tiden fortsätter satsningen på årets BKV-spelare och den går riktigt bra. På några dagar har det rasslat till från 46 000 kronor till hela 87 000 kronor. Nära 40 personer har ”bokat in sig” för minst 1 000 kronor var.

Kan man spränga 100 000-gränsen innan helgen?

Publicerat av

Hans Andersson