Ses vi i Hedemora på fredagseftermiddagen?

Egentligen borde jag inte blogga.

Men rapporterna från övervåningen säger att svenska herrlandslaget i fotboll inte är direkt nobelpristagare mot Ryssland, så … ja, varför inte, som det heter.

Varje dag hör människor som är engagerade i vad DT gör (och inte gör)  av sig. Ett av alla dessa möten, som skedde i telefon, det var i förra veckan, slutade med att vi bestämde oss för att vi faktiskt skulle ses för att diskutera.

Så tack vare Stig, som vi kan kalla honom eftersom han heter så, kommer vi att vara ett gäng som diskuterar DT:s journalistik och framtid i morgon, fredag, i Hedemora. Jag vet inte om jag kan bjuda in ännu fler, men klockan 14 träffas vi på Centrum-konditoriet. Skvallra inte om att jag skvallrade…

Publicerat av

bergman

Chefredaktör och ansvarig utgivare, DT

2 reaktioner till “Ses vi i Hedemora på fredagseftermiddagen?”

  1. Jag var på träffen i Hedemora med Carl-Johan Bergman och vi som var där tyckte att det var givande. Hoppas att en del blir gjort som Carl-Johan lovade. Jag ser fram med spänd förväntan till onsdagens Södra kommer. Hoppas på det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *