BubbleBoost💕

PR Media,

Hasse och Maria har anlitat mig till att finnas med på några av deras mässor i Höst. Jag kommer att bygga upp mitt BubbleCorner där jag lanserar mitt nya

(men i tanken gamla) koncept Bubble Boost.

(Ja denna ide’ fick jag och jobbade lite med redan då jag fick mitt smeknamn Bubblan för

ca. 10 år sedan)

Just nu testar jag tänkbara smoothiesrecept på alla i min närhet för det är någonting som jag bla. kommer att

erbjuda🍌🍎🍐🍊

Sundsvall och Falun är först ut.

Tack Johanna för att du alltid bemöter mig och förvandlar mina idéer till något så unikt och fint.

(Jag älskar verkligen denna logga).

Tack Fredrik (Freppo) för att du fotar så fint och ställer upp då jag får mina spontana infall

Vi ses i:

Barn tillsammans med vuxna som dricker alkohol

Jag kan inte dela denna text (se nedan) nog många gånger. Efter att ha bott på en camping några dagar och under mina kvällspromenader där sett hur det faktist ser ut i vissa förtält/utanför vissa stugor så är denna text så slående och så viktig. Vid många platser sågs både vindunkar och flaskor på borden och runt satt både barn och vuxna.

Jag är så innerligt tacksam över att ha en sambo som precis som jag med bestämdhet tycker att alkohol i närheten av barn inte på något vis hör ihop.

Text nedan: VACKRA MASKROBARN

Ledighet skapar tid

Någon typ av motion varje dag under semesterperioden hinner man med. Jag lever iallafall efter det och är det på så vis att man i sin normala vardag, ja då det inte är semester inte hinner med det så är det ju ett ypperligt tillfälle att under semesterperioden prioritera sig själv och sitt välmående i form av någon slags träning. För mig blir det en prommis i skog och mark minst en gång per dag och är det på så vis att jag har något ärende till stan’ eller affären så tar jag hellre min kropp som transportsmedel istället för bilen 💪🏻

Årets Köng 2018

Tänk att jag blev en av sex nominerade till den fina titeln här i Sundsvall, Årets Köng. Jag är så imponerad av de två drivkrafter som ligger bakom detta positiva och fina (Katarina och Anders). Också alla som tydligen lagt sin röst på mig och de som tom. lagt sin tid till nomineringstext , alltså att lägga den tiden, alltså att göra det för min skull, ja det är oerhört smickrande!

Redan i maj fick jag ett samtal om att jag blev en av sex nominerade som skulle komma i press för att först folket och därefter en jury skulle lägga sin röst. Redan dagen efter samtalet så fick jag ett meddelande med självaste nomineringstexten. Det stod att jag skulle godkänna den rätt direkt eftersom den därefter skulle publiceras. Det var något felande årtal och mitt bostadsområde och jag tror att jag också ändrade åldern till det rätta om jag inte minns fel. . Jag tänker att alla som blev nominerad till Köng detta år hade den möjligheten till korr.läsning, ja det var iallafall inte någonting jag specifikt efterfrågade iaf.

Några veckor innan självaste ceremonin som skulle hållas på stora torget i Sundsvall i samband med ”Sundsvall bjuder” så fick jag ett meddelande som löd att jag tyvärr inte var personen som valts till Köng. Det var så väldigt nära känns det som och det är jag ändå glad för. Det är trots allt en stor ära att uppmärksammas som en av sex nominerade och det ger mig drivkraften att fortsätta med allt det jag tror på. Att det gav en större summa pengar vid vinst, ja en peng som jag självklart skulle använda i ett nytt spår av mina projekt får jag hitta annan lösning för. Att jag ska genomföra min nya ide’ är iallafall alldeles säkert. Den positiva knuffen till att göra det känns rätt med tanke på den hjälp och support jag fått genom alla röster som jag fått och fina och personliga meddelanden i samband med just Årets Kung.

Jag visste som sagt inför stundande ceremoni att jag inte var den som vann, men självklart var jag ändå på plats för att hylla den lycklige vinnaren. Jag, min mamma och min pappa möttes en stund innan hos min fina Ebba. Hon bjöd oss på fika i sin lägenhet som ligger ett stenkast ifrån stora torget. Mina föräldrar stöttar mig verkligen i alla lägen. De är ständigt stolta över mig med eller utan Köngtitel. Väl på torget mötte jag också min fina vän Cissi. Hon är också en person som ständigt stöttar och står mig nära, så som många fler vänner gör. Det är så härligt att ha så många genuint fina människor i sin närhet och för dem spelar det inte någon större roll om jag är titulerad Köng eller ej.⭐️

Starka band❤️

”-pappa, har någon fågel bajsat på mig någon gång? Vet du varför jag frågar dig pappa? Jo, för du är ju den som för alltid har varit med mig.”

De har ett fint och starkt band dessa två. En så fin reflektion och fråga till sin bästa pappa som är och alltid har varit hennes stabila klippa och Superman⭐️

Jag och Lillan gick hem från Leksand Sommarland idag. Eller rättare sagt jag gick och Ellie vilade i vagnen. Idag blev vi kvar nästan tills det stängde vilket betydde att det var rätt många som vi passerade spm redan hade startat grillen och satt utanför sina husvagnar och stugor. Njöt av solen och lyssnade till Ellies ljuva stämma. Just idag och under denna färd hemåt hade hon bestämt sig för att ”Staffan Stalledräng” var den låt som passade allra bäst och eftersom hon kan den riktigt bra tack vare hård träning tillsammans med morfar så tog hon i ända från tårna. Alltså vad ska man säga, hon är en liten egenhet denna lilla dam ⭐️

Bästa starten

Efter intensiva dagar,kvällar och nätter i Strömsund så startade första dagen hemma på absolut bästa vis. Ett besök hos Zarah där jag blev ompysslad i ett par timmar.

Idag gick jag ut från salongen. med endast mitt eget hår, inte en endaste förlängning men med lite rosa skiftningar istället. Jag känner mig somrig, nöjd och glad!

Den sista pusselbiten på plats

Ja, då är det klart!

Nu har Freppo media fotat den sista av de 7 profilerna som kommer att bidra till att Framtidsgalan höjer sig ett snäpp till för att göra kvällen i november helt komplett och alldeles magisk⭐️

Det saknades en politiker så nu är kommunalrådet Peder Björk med!

Starkt minne

  1. Det dök upp ett minne i mitt FB flöde. Ett minne som berör lite mer och lite extra. Tänk att det redan gått tre år sedan denna period. Även då så jobbigt och besvärligt men på en annan nivå. Numer slipper vi iallafall det vi var med om då och det är jag evighet tacksam för. Inte minst för barnens skull. Det vi är med om eller det jag här beskriver är ett bevis bra nog att vi har det fantastiskt som bor i det land som vi gör. Det finns ett skyddsnät av olika myndigheter som kliver in ordentligt då det krävs.
  2. Bilden som jag denna gång bifogar dök upp i mitt FB flöde som ett minne tre år tillbaka. Idag så är det alltså precis tre år sedan som jag ordnade detta minnesvärda för min extragrabb. Jag ringde helt enkelt till Roger och Joel (tränarduo då för GIF Sundsvall) och berättade storyn. Jag lämnade inte ut allt för hemska detaljer men det jag beskrev räckte tillräckligt och väl för att de skulle arrangera en minnesvärd träff för honom med sina större idoler. Han åt frukost tillsammans med A-laget och hängde med på hela GIF Sundsvalls träning. Han fick skjuta extra skott på supermålisen och idolen Tommy Naurin.
  3. Denna perfekta stund kom alltså till för att det finns dumma vuxna som bara tänker på sig själva och inte på någon annan, ofta kommer barn i kläm och far därför illa. Jag tänker inte gå in på detaljerna kring det, men varför pojken missade detta möte tillsammans med sitt lag som han ingick med under SummerCamp veckan innan är pga. vuxna som inte såg till annat än sig själv. Efter att jag gråtit en skvätt för mig själv på toaletten, som jag så ofta gjorde och stundtals fortfarande gör då det handlar om barnen så tog jag tag i det hela och hittade en bra lösning. Någonting dåligt vändes återigen till någonting bra. Det kunde pojken själv också konstatera vilket är det viktigaste. Jag glömmer aldrig hans ord till mig. Det var ord som visade att han helt och hållet redan då fattade läget och det har vuxna helt sig själv att skylla på.