Lugn dag 

Det  blir en hel del arbete för min del under Sportlovsveckan, men första dagen hade jag sedan tidigare bestämt att tillbringa  tillsammans med barnen.  Lillan kommer därefter att få vara ett par dagar med sin mormor och morfar medan de andra två får ha lite Sportlovskul på Fritids.  Det ser de framemot vilket såklart känns bra.  

Eftetsom jag har legat sjuk och nedbäddad några dagar så blev det inte några stora och utsvävande planer för dagen.  Fast jag tänker rätt ofta så oavsett om jag har mer eller mindre ork, det enkla är nämligen det som oftast  det som blir både mysigt och roligt.  Det behöver heller inte kosta speciellt många kronor.  Veckans föesta Sportlovsdag har vi tillbringat hemmavid.   Vi har gjort handtryck i lera efter att ha bakat och degat en del.  Vi har åkt skidor på gården, lekr Herren på  Täppan på den stora snöhögen och grillat lite korv nedanför husets trappa.  Just nu vilar vi lite och värmer oss medan vi ser en film. Snart blir det tärningsspel där vi har kommit på lite egna spelregler. 

Som sagt, det behöver inte kosta så mycket  mer än närvaro,tid och engagemang ❤️Publicerat av

Annelie Nordin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *