Lättare att blogga på ÖP

En fördel med att blogga är att du kan skriva när du har lust. För mig är det stor skillnad jämfört med att ha en deadline för när en artikel ska vara klar.
En annan bra sak är att du får breda ut dig, långt eller kort beroende på hur mycket plats du behöver. Här finns inget stopp efter 140 tecken.
Nu tror jag i och för sig på att skriva så kort som möjligt. Folk ska orka läsa också.
Jag har inte sett statistik över om bloggandet går upp eller ner. Man skulle kunna tänka sig att det minskar om fler använder facebook eller twitter.
På ÖP har vi bestämt oss för att satsa mer på bloggandet. Vi vill ge fler skribenter möjlighet att publicera sig. Därför blir det nu lättare att starta en egen blogg. Vi hoppas att många ska ta chansen så att blogg.mittmedia.se blir en samlande bloggportal för länet, med olika ämnen och en bra diskussion.
Jag kan nog inte påstå att jag är jätteaktiv som bloggare. Sedan jag startade i september har det blivit ett eller två inlägg i veckan, mest om ÖP och vad vi gör.
Bloggandet ger ett bra verktyg när jag känner att det finns någon jag vill berätta eller diskutera.
Kanske något för dig att pröva, läs hur här.
Ett råd innan du startar är att läsa bloggreglerna noga. Eftersom det du lägger ut kan läsas av alla är det viktigt att veta vad som gäller.
Själv tänker jag ta en paus i mitt bloggande. Ska vara ledig några veckor. Återkommer i december, förhoppningsvis har jag så fått konkurrens om uppmärksamheten av många fler skribenter på ÖP:s bloggportal.

Publicerat av

Hans Lindeberg

Hans Lindeberg

Publicerat av: Hans Lindeberg Chefredaktör Östersunds-Posten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *