Marcinka oss inte mer!

Knappt hann man börja säsongen förrän det var dags för en ledig tisdag igår. Efter helgens skräpinsats mot Timrå har man nu gått och dragit fötterna efter sig i väntan på att få se hur Modo tacklar Frölunda med den nytände och megaultravältränade Dick ”Järnviljan” Axelsson.

Inför säsongen hoppades Doktorn på att det inte skulle bli någon lockout då vi för en gångs skull hade en rätt bred trupp. Efter skadorna på Påhlsson och Ritola känns dock spetsen i våra linor lika trubbig som Magnus Nyströms penna. Och där kommer vi in på fallet Tomas Marcinko.

Med två centrar borta är det naturligt att söka efter en (kortsiktig) lösning för att fylla luckan. Jag fattar dock inte hur denna lösning kan vara att plocka in en (som fulltränad) halvtrög slovak från AHL som under sommaren bara tränat lite sporadiskt med juniorer. Även om Marcinko har kvaliteter som hockeyspelare så är det mest uppenbara på isen hans dåliga fysik och bristfälliga skridskoåkning. Lite som Håkan Åhlund fast utan bitch tits.

Så länge Hockeyligan inte tillåter lockoutspelare tycker Doktorn istället att det bästa alternativet i andrakedjan är Hari. Då kanske Nagy också får lite puckar att nypa till på istället för att försöka skapa allt på egen hand.

Publicerat av

drhockey

2 reaktioner till “Marcinka oss inte mer!”

  1. Helt rätt, Hari förtjänar och bör få en större roll i laget.

    Mot Timrå senast så kändes det som om Uffe spottade oss betalande supportrar rakt i ansiktet när han av sjuk anledning bestämde sig för att ”toppa” med Kfop!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *