Mums i misären

Vanligtvis är det inte lätt att vara positiv dagen efter att ens favoritlag tappat 3-målsledningar två gånger om. Idag är dock ett undantag. Men vi börjar med lite gnäll i alla fall så har jag det ur kroppen.

Jag skrev igår på Twitter att Alsenfelts insats var den sämsta jag någonsin sett av en målvakt i Elitserien. Efter att ha sovit på saken kan jag tyvärr inte göra annat än att vidimera den åsikten. Visst, han hade inte direkt Lasse Falks bästa gossar framför sig men det borde ändå inte hindra honom från att spela marginellt bättre än Ray Charles.

Med Starkbaum på bänken så känner jag mig ungefär lika trygg med våra målvakter som en kosken hemma hos Hannu Pikkarainen. Hela värvningen av Starkbaum känns ju extra konstig då vi lånar ut Forsberg, en duktig juniormålvakt, under dennes SISTA kontraktsår. Hur mycket av en morot är det för att stanna i klubben?

Nåväl, tillbaka till sol och mjuka moln. För någon timme sedan gjorde konkurrensverket slag i sak och satte böter på 20 mille i trynet på Hockeyligan om de fortsätter stoppa lockoutspelare. Innan säsongen var jag av åsikten att Modo skulle gynnas av att NHL kom igång men så här några omgångar in så känns det som att vår tidigare så breda trupp tagit rejält med stryk i samband med Påhlssons och Ritolas skador.

Därför blev Doktorn rätt nöjd när det läckte ut att både Steen och Tobbe Enström är så gott som klara. Om vi nu kan få hem Sedinarna och Viktor Hedman är välkommen så har vi ett lag som gör att NHL och NHLPA gärna får stanna i skyttegravarna ändå till jul.

Kan någon av dessa herrar dessutom locka med sig en målvakt som gillar att få skotten på sig så är min lycka gjord!

Slutligen, vad sägs om följande femmor?

Backpar:

Hedman-Regehr, Enström-Cumiskey, Ahnelöv-Lehtivuori

Kedjor:

Sedin-Sedin-Ritola

Skröder-Sundström-Spina

Nagy-Steen-Müller

Kempe-Påhlsson-Öberg

Men nu börjar vi med att nyttja de gubbar vi har till att ta säsongens första trea imorrn mot bandyklubben från Ängelholm.

Publicerat av

drhockey

14 reaktioner till “Mums i misären”

  1. Pingback: nike flyknit lunar
  2. Pingback: Cheap Carmine 6s
  3. Pingback: Cheap air jordan
  4. Pingback: gucci outlet
  5. Pingback: air max 90
  6. Pingback: lebron 10 elite
  7. Pingback: jordan retro
  8. Pingback: Patagonia Vests

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *