Väck den Björn som sover!

Foto Hockeyligan

Jag ska vara ärlig. Mitt största intresse inför matchen mot Rögle var huruvida Steen skulle spela eller inte snarare än själva matchen. Därför var det rätt skönt när Sundström redan efter drygt en minut visade varför det är han och inte Jörgen Jönsson eller Johan Davidsson som har spelat 800 matcher i NHL.

Vimmelborg

Efter sitt fantastiska assist gick Sundströms mesta energi åt till att ”diskutera” olika domslut med mannen som beslutat sig för att vara kvällens mittpunkt, nämligen vår allas Marcus Vinnerborg. Jag vet inte något om vare sig Vinneborgs uppväxt eller penislängd men någonting är det som gör att han njuter av sin så kallade maktposition som zebra. Igår exemplifierades det bäst av hans nöje i att inte direkt teckna att han skulle ringa på Stehliks 2-0 mål utan bara gjorde wash-out och hånlog åt Modospelarna.

Det bortdömda målet

Inför den här säsongen bestämde man nya regler kring spelare i målgården. En regeländring som jag tydligen missat är att målvakten kan glida ur sin målgård, få en motståndarspelare inknuffad mot sig av egen spelare och ändå få ett mål bortdömt.

Väck den Björn som sover

Även om den här matchen inte direkt var något av det bästa som laget presterat så fanns det några ljusglimtar. Just som Doktorn höll på att slå i neuropsykologiböckerna för att diagnostisera Björn Svenssons kognitiva handikapp i att alltid vara en halv sekund sen i tanke och handling så följer han med i en kontring och avslutar i mål. I MÅL!  Sen fortsatte detta med dribblingar i mittzonen såsom om han vore ute efter ett nytt kontrakt! Fortsätt så. I övrigt delas Doktorns stjärnor ut som följer:

 • Bernard Starkbaum – någon måste ha lagt valium i Bernards sportdryck för han såg fan så mycket lugnare ut än sist. Att han dessutom inte längre hade växelström i klubban var ju heller inte direkt negativt.
 • Ritchie Regehr – drog visserligen på sig 6-minuter i Vinneborgs kamp för att ge Rögle PP men visade också upp både finess och fysiskt spel. De två stötbrytningar i anfallszonen som han gjorde i tredje perioden har vi inte sett sen Enströms dagar.
 • Dave Spina – åker och åker och åker och åker. Och när han åker så åker han så brett att man tror han ska gå ner i spagat.

Publicerat av

drhockey

17 reaktioner till “Väck den Björn som sover!”

 1. Det konstiga var ju att man trodde hockey borta i staterna gick fortare, men efter att ha sett vimmelborg hänga på knäna redan efter 10min in i matchen kan man ju undra om han tog plusmeny på allt där borta?

 2. Pingback: gamma blue
 3. Pingback: porn video
 4. Pingback: cheap jordans
 5. Pingback: kobe bryant 8
 6. Pingback: Nike Air Force 180
 7. Pingback: cheap Jackets
 8. Pingback: モンブラン

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *