Frustrerat i familjen

Foto farjestadbk.se

Som Ranelid skulle ha sagt: Herrrrrrrrrrregud!

Just som stormen kring NHL-spelare tillfälligt avtagit för några timmar så vaknar Jörgen Kalitzki upp hemma i Loobens bäddsoffa och bestämmer sig för att säga allt han velat säga men inte vågat. Detta passar han på att göra på Färjestads officiella hemsida under rubriken Crazy Season 2.0.

Kalitzki goes Tom Cruise

I sin krönika lyckas han på ett fantastiskt enögt och inavlat ”passar det inte i Karlstad så passar det aldrig nån annanstans” sätt bland annat kräka ur sig följande:

 1. Alla hockeyspelare är giriga svin och ingen har någonsin spelat gratis eller i närheten av gratis
 2. Glennerts uttryck om att pissa i byxorna är något mer episkt än ”one giant leap for mankind”
 3. Kalle Bodén är mutad och utan honom skulle Konkurrensverket sitta med skygglappar och aldrig få reda på någon kring någon lockout
 4. Modo skulle ha spelat ”under täcket” hela tiden
 5. Spelare i 4:e-linan kommer att drabbas av depressioner och hoppa från bron

Doktorns funderingar

 1. Niklas Sundström tjänar 70.000:- i månaden. Vad tjänar Johan Davidsson eller Rickard ”matchen är avgjord så tackla mig inte” Wallin? Modos spelare har vid tillfällen skänkt pengar till klubben, spelat gratis för klubben och internationellt talat sig så varma om klubben så att kanadensiska tv-bolag kommer för att göra reportage i Örnsköldsvik. Vad har man åstadkommit i Färjestad? Ett mormonbesök för att kolla hur det funkar med en pappa som också är ens bror?
 2. Glennert kissar gärna i brallorna så länge han får göra detta i samband med en match i Europaligan, för lilla Elitserien är ju ändå en utdöende liga.
 3. Konkurrensverket är en myndighet för konkurrens och upphandling, dvs. bekostad av oss skattebetalare. Även om vi är fattiga i Norrland så finns det Modoiter som betalar skatt.
 4. 2009 skickade Håkan Loob ett brev till presidenten i KHL där han förkunnade att Färjestad (tillsammans med Djurgården, Frölunda, Linköping och HV71) ville diskutera framtiden kring den Europeiska hockeyn. I en intervju 2010 säger han till NWT: ”Jag är övertygad om att vi har en Europaliga inom en snar framtid. Helst av allt med tio svenska lag. Det handlar om att nöja sig med att förvalta eller välja utveckling”.
 5. För >50.000:- i månaden kan man kanske acceptera att inte få så mycket speltid.

Till sist ett råd till Loob och Runken. Om ni har en presschef med drag av tourettes. Läs gärna igenom vad han skriver innan ni slänger ut det på hemsidan.

Publicerat av

drhockey

6 reaktioner till “Frustrerat i familjen”

 1. Man får tacka för en alldeles ypperlig blogg samt även tacka propagandaminister Tzatziki för att verkligen cementgjuta mitt förakt för f*****na från Värmland. Tack, nu går vi för tre poäng på tisdag.

 2. Tack för trevlig komplimanger och roligt att till och med en FBK:are besöker bloggen och förgyller stämningen. Vilket nummer hade nu Jörgen Jönsson? 72?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *