Bubblan Boork

Källa GP.se

För er som är intresserade av hockey i allmänhet och Modo i synnerhet så kommer det väl inte som någon direkt överraskning att Leif Boork kommer med korkade kommentarer.

Boorken har en unik förmåga att kläcka ur sig en inte helt genomtänkt kommentar och sedan klämma på sig skygglapparna och ignorera den kritik han får tillbaka. Under årens lopp har antalet människor som irriterar sig på Boork också vuxit bland spelarna då dessa ofta har fått lyssna på oraklets utläggningar i pauser och efter matcher och sällan eller aldrig ens givits utrymme att svara innan rapandet fortsätter från studiostolen.

När det kommer till lockout-spelare har nu Leif bestämt sig för att kliva upp på en helt egen nivå i diskussionen och på Twitter får vi nu reda på hur omoraliskt det är av någon klubb att spelare en lockoutad spelare på en kontrakterad spelares bekostnad. Att han sedan kompletterar detta med att spelare endast kan förväntas veta att han kan ersättas inom ramen för den konkurrens som är given när han skriver på kontraktet.

Någon som hänger med? Detta kommer alltså från gubben som körde med 100 spelare i truppen i Brynäs och höll på att köra ner dem totalt ekonomiskt. Tror ni att spelarna som skrev på några år innan hade fått informationen om att vi inom ett par år kommer att rulla på 5 femmor och att nyckelspelare därför skulle få sitta på läktaren vid 10 matcher? Kasta spjut i radhus???

Samma Boork visade ju också ett väldigt kurage att stå upp mot Erkén när denne ville spela Foppa 1994, för moralens skull…

Men nog om gamla griniga gubbar. Nu siktar vi mot 3-poäng mot laget som sedan några säsonger bestämt sig för att sluta hänga ryggsäck och istället spela hockey.

Doktorns tips: Vinst 3-2, sista målet Regehr

Publicerat av

drhockey

3 reaktioner till “Bubblan Boork”

  1. Pingback: uggs bailey bow

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *