HVe och fasa!

Så måste de stackars smålänningarna ha känt redan från första nedsläpp ikväll!

Efter flera matcher med mål i baken så lyckas Modo faktiskt trycka in en kasse efter att Steen gjort något ingen Modocenter gjort i modern historia, nämligen plocka bort killen på teken i anfallszonen istället för att gå på ren puckvinst. Fin pass av Nagy till Tysken och vips så hade de tillresta stackarna från lilla Jerusalem satt missionärskasken i vrångstrupen.

Dominans

Resten av matchen kändes lite som en kamp mellan en välsmord (om än rätt ineffektiv) Ferrari 599 GTO och en högerstyrd Fiat Ritmo diesel. När väl mängden brända PP:n började närma sig 5 så var Regehr så kall som stunden krävde och när Steen nöp till kändes segern säker.

Resterande del av matchen var det rätt kul att se hur HV, ledda av junioren Johan Davidsson och den gravt underbetalde Mikko Luoma försökte soloköra in med pucken mot samlat försvar.

Det man såklart undrar nu är hur våra älskade ”experter” sitter och formulerar sina stycken kring hur Steen ensam lyckades vinna den här matchen och att den utan NHL-proffs (enligt klassisk spelaren var involverad i alla mål-logik) slutade med 1-0 vinst till HV.

Doktorns 3 stjärnor

  • Alexander Steen – visade både hjärta, finess och fysik. Får också fortsatta charmpoäng för sitt sätt att ha anammat Domsjömål
  • Peter Öberg – var som vanligt inte den mest framträdande spelaren på isen men gjorde idag sitt jobb i alla lägen. Spelade enkelt utan finesser, spektakulär som en Tjock-TV
  • Rickard Stehlik – bara av anledningen att han lade alla sin 110 kg i bröstkorgen på Marcus Nilsson. Inte ens individuell sommarträning hjälpte Bacon-Mackan i det läget!

Nu laddar vi upp inför mötet mot Lasse Winnerbäcks kompisar nere vid Stångåns strand.

Publicerat av

drhockey

7 reaktioner till “HVe och fasa!”

  1. Har fan undrat om alla på Allehanda var fas 3 ”arbetare”, skönt att få läsa nåt vettigt av en duktig skribent!
    Till matchen då, det såg ju verkligen oförskämt bra ut! Steen förvisso bäst men övriga har ju lyft sig enormt, Öberg som du nämner men Cumiskey har ju samma formkurva som Nokia på 90-talet! Han dribblar två forwards å sätter igång spelet direkt, även där nåt vi inte haft i modern historia!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *