Fiskfrossa

Ojojoj, nu kommer det att skrivas spaltmeter om snurrfinten med supermegapassningen i kvällsblaskorna i flera dagar framöver. I Linköping gråter Mike Helber Lilleskutt-tårar medan man i Göteborg redan börjat brygga vinnarglöggen och gjuta fundamentet till Duchene-statyn bredvid Poseidon.

Matchen

Jag ser det som att det här är 3 poäng som Modo skänker till välgörenhet genom att spela Alsenfelt istället för Starkbaum. Redan under de första minuterna syns det att utespelarna litar ungefär lika mycket på Oscar som jag litar på en Mazda 121 i en frontalkrock med en polsk långtradare. Alsenfelt gör visserligen inga direkta tavlor (även om nåt av backskotten och det avgörande målet inte är otagbara) men gör å andra sidan bara en riktig räddning när han rånar Duchene. Efter att ha blivit bortskämda med att ha Starkbaum som säkerheten själv blir därför eftersmaken av den här matchen fräsch som en fickljum elefantöl.

Doktorns tre stjärnor:

 • Mario Kempe – visade stor kyla vid kvitteringen till 2-2 och tydliggjorde Frölundas behov av Henke Lundqvist med sin myra in från kanten.
 • Kyle Cumiskey – åker skridskor så vackert att man borde tonsätta rörelserna.
 • Kristian Forsberg – Vann sin första tekning för i år och detta mot självaste Duchene. Lyckades sedan också tackla ner en spelare. Vad näst?

Slutligen

Det är inte hela världen att förlora hemma mot ett taggat Frölunda som har lika mycket pengar i fjärdekedjan som AIK har i spelarbudget. Det viktiga är att studsa tillbaka direkt och köra över Luleå i nästa omgång. God kväll.

Publicerat av

drhockey

10 reaktioner till “Fiskfrossa”

 1. Tråkigt all Ulf spelar Alsen i en viktig match, han spelar man i en oviktig match, typ mot AIK, snacka om att ge bort 3 pinnat

 2. Man kan ju inte annat än älska dina utläggningar!

  Man borde ha låtit Starky stått idag mot ett taggat Frölunda med NHL förstärkningar, och sedan vilat honom mot ett ganska blekt offensivt Luleå på senare. Alltså petat in Alsenfelt nu på Onsdag…. Men det är lätt att sitta här och vara ”efterklok”!

 3. Oerhört irriterande förlust. Oskar förstås, det vore ju roligt om han stoppade nån puck. Känner mig jävligt besviken på att man ger bort poäng såhär! Gång på gång gavs pucken bort pga dåliga pass och ren lättja. Tysken håller på att åsamka mig stora nervproblem, värvad som powerforward men det verkar ingen ha berättat för honom. När den misslyckade tvillingen till han i Rangers är grisig (som vanligt) mot Steen förväntar jag mig att tysken har såpass mycket spelförståelse att han markerar mot aset! Men icke… Skulle kunna skriva betydligt mer men nu får jag, till skillnad från Tangnes, släppa detta å blicka framåt. 3 p på onsdag!

 4. När ska Uffe bänka köttbullen från Norge ?Hur många chanser ska Skröder få? Dags att sätta ner foten, spela Hari med Susse & Spina istället.
  Sen vill jag se Robert Hägg göra debut,,,,,peta Torp som inte gjort ngn glad detta decenium.

 5. Pingback: cheap jerseys
 6. Pingback: longchamp outlet
 7. Pingback: cheap lebron 11

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *