Inför AIK

Inför matchen

Med såna här idiotiska spelscheman hinner gemene hockeyälskare får mer abstinens än Jere Karalahti under ett besök i Saudiarabien. Nu är det dock äntligen dags för lite adrenalin imorgon då Modo tar emot AIK från storstan.

Detta AIK är just nu ett av seriens mest hypade lag efter att ha spelat in några poäng på sistone. Det gör att de stockholmsbaserade tyckarna i kvällsblaskorna äntligen får nåt lokalt att orera kring och kanske även ett tiotal extra genuina, inteallsmedgångssupportrar att vallfärda till Hovet i nån match framöver.

I förra matchen mot AIK borta för några veckor sedan var Modo fruktansvärt loja och spelade en stundtals horribel hockey. Den matchen vann man med 4-0. Riktigt lika lätt kommer det nog inte gå imorgon då AIK fått lite luft under vingarna och då Daniel Larsson dessutom verkar ha stoppat in linserna.

Spelaren att hålla koll på är Nicklas Jensen, dansken, som ju ryktades till Modo inför säsongen. I övrigt består AIK mest av grovjobbare och spelare som befinner sig i karriärens svarta Kitzbühelbacke.

För Modos del krävs att Skröder fortsätter på inslagen målbana och att Nagy och Müller åter börjar producera. På backsidan vill vi se ett mål i PP av Regehr och att Lehtivuori börjar sin färd mot positiva siffror i +/-.

Doktorns rekommendation för er som vill lägga 10.000:- på matchen är att langa in dessa på kombinationen 3-1 med Dave Spina som sista målskytt.

 

Publicerat av

drhockey

10 reaktioner till “Inför AIK”

  1. Pingback: nike trainers uk
  2. Pingback: lebron 9
  3. Pingback: Ugg UK
  4. Pingback: mSXsOkKs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *