Det är alltid Modo som berör!

Så har då Frölunda gjort slag i saken och låtit lockoutade spelare deltaga trots att de inte ersätter långtidsskador. Detta borde väl rimligtvis rendera i ett ramaskri från pressen…eller?

Nej, så här ser Sportbladets förstasida ut istället:

Källa: Sportbladet.se

Faktum är att varken Aftonbladet eller Expressen nämner ett enda ord om att både Dick Axelsson och Stålberg var på isen igår. Någon som tror att det varit lika lugnt i båten om Steen och Påhlsson skulle ha spelat igår? Eller var det bara så olyckligt att Tomas Ros råkade sitta sönder stolen och att Magnus Nyström var för upptagen kring att berätta hur många NHL-matcher han sett ute på Long Island?

Slutsats

Doktorns slutsats kring detta är naturligtvis att det bara är Modo som berör i hockeysverige och att periferiklubbar som Frölunda kan agera i det tysta då ändå ingen utanför 031-området bryr sig.

Vi får väl se vad som blir hela rikets snackis efter matchen mot AIK ikväll när Sveriges viktigaste lag jagar tre poäng.

 

Publicerat av

drhockey

9 reaktioner till “Det är alltid Modo som berör!”

  1. Ja…helt otroligt att det inte ens har nämnts i rikstidningarna i skrivande stund kl. 13.30! Jag tror att t.ex. Expressens Nyström är i stora bryderier om hur han ska kunna backa från tidigare åsikter med hedern i behåll…

  2. Har tänkt på det där också, hur ska VF göra nu? Det blir ju löjligt att ersätta ”nyckelspelare” som Dicken å Kahnberg med spelare av hög NHL-klass. Tror fan vi är lika bra med Samme som med Steen!
    Nyström är verkligen rolig då han måste hävda sig med att han minsann sett så många matcher! Föga förvånande drag hos män under 1, 50 m…

  3. Pingback: cheap jerseys
  4. Pingback: Cheap KDS shoes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *