Ny vecka nya tag!

Lagom till att jag valde bort Modo för en 40-årsfest så inträffar säsongens märkligaste match. Jag fick notiser om både 2-0, 4-2 och 5-4 och kände mig ganska nöjd över att trycka i mig snittar och bubbel framför att svära framför TV:n. Att Modo sedan kvitterar och dessutom snor med sig extrapoängen i sudden får man säga förgyllde kvällen.

Veckan som väntar

Trots seger så minskade avståndet ner till Timrå och just nu är det bara 4 poäng ner till strecket. Därför blir veckans matcher extra intressanta. Det börjar på tisdag nere i Götelaborg mot ett Frölunda som ligger på samma antal poäng som Modo. Historiskt sett så tar vi ju inte så väldigt många poäng i Scandinavium men bara defensiven tätas till finns det läge på åtminstone 2 poäng.

Efter detta följer serieledarna HV hemma på torsdag. Av någon anledning brukar Modo ha rätt lätt för HV hemma och vi får hoppas på att de står lika stilla som senast när det blev storseger. Extra kul är det ju att få besök av både Jämtin och Ledin på samma gång. Det är inte alltid 1+1 blir 0.

Veckan avslutas sedan mot jumbon Rögle som just nu ser ut att bli årets Timrå. Om Modo sätter full press direkt och får hål på skåningarna blir det här en enkel seger. Om man istället slickar sargen och spelar vekt hemåt så går samtliga poäng ner i botten av tabellen.

För att Doktorn ska vara nöjd ska det under denna vecka spelas in 6 av 9 möjliga poäng.

Vad säger ni läsare? Håller ni med?

Publicerat av

drhockey

18 reaktioner till “Ny vecka nya tag!”

 1. Frågan är ju hur Frölunda skall klara sig utan Stålberg. Eller om dom räknar honom som skadad och kastar in typ Hejduk!? Är fortfarande jävligt förbannad över att media inte uppmärksammat detta faktum att Frölunda behöll Duschense och Stålberg i laget när skadade Dick ”jag älskar sommarträning ” Axelsson och Olimb var tillbaka.
  Hoppas på revanch efter förlusten mot frölunda hemma senast.

 2. Bra Doktorn !! 6 av 9 poäng måste spelas in denna vecka !!
  Men då måste vår coach börja agera som en coach och inte som en tjurig tonåring och vägra prata med media för att det är grus i maskineriet.
  Hettar det till så SPELA dom gubbar som är heta för dagen och gå inte på gamla meriter……tänker närmast på 24:an & 10:an i vårt gäng.
  Reagera , agera , dom orden måste väl vår coach känna igen ? Eller är nåt någon som kan översätta till engelska ? (ifall han inte kan dom svenska orden)

  1. Kul infallsvinkel med svenskan faktiskt. En bra poäng Tichonov!

   Skall man adressera de som producerar i Modo är nog inte svenska de rätta språket. Ingen av de 5 första i poängligan är född i Sverige. Utökar man till de 10 första finns bara 2 stycken nu tillgängliga som har svenska som modersmål. Det är helt enkelt otroligt tunt med svenskar i toppen av Modos poängliga.

   Ledningsorganisationen kan också sägas vara hämtad från ”Nya världen”, eller ha sin huvudsakliga erfarenhet därifrån. Det har präglat hur laget byggts upp, och det är inte ett lag där svenskan är det mest gångbara. En medveten strategi tror jag.

 3. Pingback: nike flyknit lunar
 4. Pingback: Cheap Uggs
 5. Pingback: mont blanc pens
 6. Pingback: burberry outlet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *