Imorgon börjar utvärderingen

Som ni märkt så var det tyst här i bloggen efter matchen mot Luleå. Det hade inte att göra med att jag blev så bländad av Luleås charmhockey så att jag sedan inte lyckades få ur mig några ord. Nej, i stället var jag ner i hockeyns Mecka och spelade veteranhockey i gamla Stångebrohallen, vägg i vägg med Cloetta Center.

Vi var ett 40-tal gamla spelare från det anrika HKL Make Believes som möttes upp för den årliga Oldboys-matchen och samtliga hade korttidskontrakt över lördagen. Detta var naturligtvis inte positivt för ungdomarna i Linköping som brukar ha friåkning vid den här tiden och nu istället fick lov att gå ut för att slå sönder stan, knarka och säga fula ord.

Därför vill jag be om ursäkt till Mike Helber och Anders Mäki och jag hoppas på att vårt intåg i staden inte rubbade den stabila värdegrund de arbetat i åratal med att bygga upp.

Nu till det som rubriken skvallrar om. Eftersom vi sitter på ett par veckor utan hockey så  kommer Doktorn att köra igång med en utvärdering av spelarna såhär lite drygt halvvägs in på säsongen. Vi kör igång i morgon med våra kära målvakter.

 

Publicerat av

drhockey

3 reaktioner till “Imorgon börjar utvärderingen”

  1. Pingback: Anonym
  2. Pingback: cheap ugg boots

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *