Kul mot Cluben

På grund av fiskefredag med jobbet blir det ett väldigt kort inlägg kring gårdagens vinst:

Att hålla ihop det: Äntligen lyckas Modo hålla ihop spelet och dessutom lyckas spela på ledning. Sen är det naturligtvis IG av Kempe mfl att överbelasta ena kanten med 1 minut kvar så att Kolarik får briljera.

Vända tillbaka: Lite arga tankar också. OK att Modo ska våga hålla i pucken men jag är allergisk mot att spelare som har chansen att komma ut ur zonen istället vänder tillbaka och spelar fast sig. Igår skapade man på detta sätt 4-5 rejäla chanser för LHC.

Cumiskey: Kändes lite rostig men vilken fröjd att få njuta av den där skridskoåkningen igen.

Vinnerborg: det ligger en aura av dryghet och komplex över den domare som jag har svårast för i den här serien. Är rätt trött på att se det där hånleendet.

Alavaara: Vi som följde matchen från soffan kanske blev nervösa efter Kolariks reducering till 3-4. Då är det skönt att få en TV-bild ur båset där Jan-Axel river av ett smile mot Forsberg och utstrålar total självsäkerhet. Numera gäller för mig regeln ”När Ala ler så vinner vi, när han sänker domaren så har vi förlorat”.

Till sist, Doktorns tre stjärnor:

Linus Ullmark: När LHC tryckte på som mest så var det skönt att ha trygge Ullmark i kassen. Med en mänskligare målvakt hade det inte blivit tre pinnar.

Edvin Hedberg: Ska man göra sitt första SHL-mål så kan man lika gärna göra det med ett dragga rätt upp i taket. Sen ramlade tvåan in av bara farten och jag tror att Hedberg kommer landa på närmare15 mål i vinter.

Magnus Johansson: Firade sin 52-årsdag på en SHL-rink. Still going strong! Skate slow live long!

Publicerat av

drhockey

19 reaktioner till “Kul mot Cluben”

  1. Pingback: cheap hyperdunks
  2. Pingback: cheap nike shoes
  3. Pingback: nike outlet
  4. Pingback: fake oakleys
  5. Pingback: lebron 9 hornets
  6. Pingback: NsbqHjUE
  7. Pingback: Casual Shoes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *