Salmela och lite annat!

Hej på er!

Först och främst vill jag be om ursäkt för en dåligt uppdaterad blogg den senaste veckan. Tyvärr är denna blogg bara ett ideellt inslag vilket gör att den får stå tillbaka när mitt riktiga jobb kräver tid. Samtidigt drar min egen hockeysäsong igång med cup förra helgen (där mitt enda bidrag var en tackling som ingen reagerar på i Div 4 men som garanterat skulle klassats som blindside och gett 3 matcher i SHL) och en seriestart i helgen vilket gör att jag inte kan se riktigt så många SHL-matcher som jag önskar.

Men nu är det ju inte mig vi ska prata om utan detta:

Anssi Salmela: Sportbladet gick idag ut med uppgifter att Salmela kostar HV cirkus 5 mille för resten av säsongen. Ett desperat drag av en desperat klubb, men en desperat klubb med pengar. Vi vet alla att Modo är i desperat behov av pengar men vi har också sett att årets lag faktiskt fungerar så pass bra att vi inte är i ett desperat behov av Anssi Salmela. Därför känns det riktigt att inte ge sig in i en budgivning utan istället se till att hålla på pengarna för att ha en rimlig chans att nå budget.

Sen är det ju också så att en backuppsättning med Cumiskey, Salmela och Regehr hade varit lite för bra för att vara sann. Visst, Modo tappar en spelare som kan käka 25 minuter per match men besparar sig också problemet med ett överflöd av försvarsspelare. Även utan Salmela ser det ut så här med Lehtivuori tillbaka:

Cumiskey – Regehr

Lehtivuori – Hedman

Hägg – Lööv – Torp

Darret mot Växjö: Man ska inte klaga vare sig på spelet eller över antalet inspelade poäng den senaste tiden men visst tål det ändå att sägas att Modos kollaps i tredje perioden mot Växjö har gett Forsberg och Frillan något att tänka på. I de två första perioderna glömde Växjö bort att man är ett anfallande lag men när man i tredje flyttade upp och satte press på Modo högre upp i banan blev det väldigt mycket flipp ut ur zon och våg efter våg av Växjöanfall.

Hovet på torsdag:  På torsdag är det dags för säsongens första match live. Förra säsongen var det fantastiskt roligt att se så många Modoiter på plats på Hovet samtidigt som det var tragiskt att inse att hälften av publiken på plats faktiskt var bortasupportrar.

Inför matchen vore det väldigt intressant att få en skadeuppdatering kring framför allt Ritola. Modos egen Baghdad-Bob, Göran Thorén sa ju att det inte var någon fara kring någon spelare och att alla snart skulle vara tillbaka. Gäller detta fortfarande så här några veckor senare?

 

 

Publicerat av

drhockey

18 reaktioner till “Salmela och lite annat!”

  1. Pingback: jordans
  2. Pingback: new jordan release
  3. Pingback: nike free 5.0
  4. Pingback: nike hyperfuse
  5. Pingback: spizike jordan
  6. Pingback: jordans for sale
  7. Pingback: nike dunk high
  8. Pingback: air yeezy
  9. Pingback: bow uggs
  10. Pingback: mont blanc pens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *