Slakten i Skellefteå

Så där ja, då var Skellefteåspöket lite mindre skrämmande. Innan jag ger mig på matchen ska jag dock be om ursäkt för uteblivet bloggande men främst är det väl SHL som ska be om ursäkt för dessa ”nya” speldagar. oturligt nog har dessa infallit när jag själv haft matcher och jag tror inte att det finns ett särskilt stort intresse att läsa om fortsättningsserien i division 4 A Stockholm även om det inom ett par veckor kommer innefatta ett episkt derby mot Hockeysverige.ses Peter Sibner och hans gelikar i Hanson Brothers.

——-

Nu till matchen:

60 minuter: Ni vet att jag brukar klagapå att Modo inte spelar klart perioderna. Idag hade man gett sig fan på att göra detta och det gav resultat. Både i slutet av första och andra körde Modo på och gjorde att Skellefteå inte fick några gratis popcorn sista minuterna.

——-

Målvaktsspelet: En av målvakterna släppte in ett handledsskott strax innanför blå. Den andre stängde igen. Då spelar det ingen roll hur än Saik försökte att överlista Ullmárk. När han någon gång var överspelad slängde sig medspelarna sig fram likt Dick Axelsson på en Amarone-provning och förhindrade bakåtmål.

——-

Tacklingar: Ok, det var inte direkt så att man behövde spjäla varenda svartgul spelare men vad skönt det var att se ett Modo som fullföljde och gick på kropp. 0-2 där Kfop först sätter en bröstvärmare och Spina sedan följer upp med fys längs sargen får det att pirra till lite extra i Don Cherry-neuronen. Sen är det ju fantastiskt hur Skröder kan åka ut för charging i en situation där han tvärnitar innan propp men det orkar jag inte älta mer ikväll.

——-

Jimmie Ericsson: Per Mårts pratade om att Jimmie kan göra allt. I så fall ser jag gärna att han får i uppgift att fylla på med urinoarstenar i Sotji eller dylikt. Jag blir så less på att en av seriens bästa spelare gång på gång agerar Rivaldo för att sedan gå in tufft som tredjeman i bråk efter avblåsningar. Ikväll började den gode Jimmie med att falla handlöst när han fick klubban fasthållen för att senare avlida av vinddraget från Kempes klubba. Heja!

——-

Slutligen Doktorns tre stjärnor:

* Linus Ullmark: Visade helt enkelt vem som är SHLs bästa och lobotomerat lugnaste målvakt.

* Simon Önerud: Visade att man med självförtroende kan skjuta pucken rätt igenom målvakten.

* Adrian Kempe: Visade Victor Arvidsson att det kan vara en god idéatt spänna kroppen vid sargen.

Publicerat av

drhockey

14 reaktioner till “Slakten i Skellefteå”

  1. Pingback: nike roshe run
  2. Pingback: jordan flight
  3. Pingback: kobe 6
  4. Pingback: nike hyperfuse
  5. Pingback: cheap air jordan 7
  6. Pingback: retro jordans
  7. Pingback: Training Shoes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *