Game Misconduct

Så var då kvällens match till ända. Med tanke på Modospelarnas prestation inför en fantastisk hemmapublik med extrastöd från bland annat Modo Syd skulle detta inlägg troligtvis innehållit viss kritik mot laget och några spelare som inte direkt fick en att vilja slänga in röda rosor på isen av eufori.

——-

Idag blir det dock inte riktigt så. Ni som var snabba hann kanske läsa blogginlägget efter torsdagens förlust mot Växjö och kanske till och med såg artikeln på allehanda.se där man plockade ut några citat och hänvisade till bloggen. På Twitter uppmärksammades inlägget och lästes till och med av Oscar Möller uppe i Skellefteå och Aftonbladets hockeykorre i New York.

Tyvärr föll inte inlägget i god jord hos ansvarig på allehanda och både artikel och blogginlägg plockades bort då han tyckte att kritiken mot enskilda spelare gick över gränsen. Jag förstår resonemanget men det får också konsekvenser kring mitt skrivande.

——-

När jag skriver mina blogginlägg gör jag det med två syften. Först och främst vill jag naturligtvis försöka ge min analys av själva matchen men det är för mig lika viktigt att försöka göra det på ett underhållande sätt. En förutsättning för att göra detta är att kunna ge både ris och ros, vare sig det gäller motståndare, hockey i allmänhet eller laget i mitt hjärta, och att att göra det med glimten i ögat. De allra flesta (möjligen med undantag för Färjestads pressansvarige Jörgen Kalitzki) verkar också köpa också detta sätt att skriva och antingen hålla med eller ge igen med samma mynt.

——-

Jag accepterar ansvarig utgivares val att plocka bort inlägget. Det är aldrig min mening att på något sätt kränka personer genom mitt sätt att skriva. Samtidigt hamnar jag nu i ett läge där jag behöver fundera kring var då gränsen går i sättet att beskriva en spelares prestation eller inställning. Att bara skriva en matchanalys är för mig ointressant då det finns många personer som gör detta både bättre och mer frekvent. Å andra sidan får det inte bli så att mina inlägg ska anses ligga på gränsen för vad som publicerbart.

Jag behöver fundera över vad som egentligen är det bästa sättet att gå vidare med bloggen. Därför kommer jag att ta en paus härifrån ett tag framöver.

På återhörande

 

 

 

 

 

 

Publicerat av

drhockey

26 reaktioner till “Game Misconduct”

 1. Tråkigt att det ska bli så.. Kör på som du gjort så får väl tråkmånsarna köra censur på de ”kränkande” orden…. Eller? :E

 2. Äh! Offentliga personer som har 100 lax i månaden klarar nog av att ta lite skit även om det är riktat direkt i deras ansikte. Speciellt när det är befogat!
  Jag tycker att du gör ett skitbra jobb med din blogg och läser den alltid. Att läsa en ”vanlig” matchanalys ger mig ingenting då jag ofta läser exakt samma sak som jag redan har tänkt själv. Fortsätt på den inslagna vägen och skit i alla PK-mesar. Huvudsaken är att man kan ge både ris och ros!

 3. Det enda läsvärda på allehanda.se är din blogg. Om inte allehanda kan tillåta dig att skriva det som stod i det censurerade inlägget tycker jag att du ska söka upp ett annat forum för ditt excellenta bloggande. Keep up the good work Dr. Hockey!

  P.S Ja, jag hade tur att jag hann läsa det numera borttagna inlägget. 🙂

 4. Mycket tråkigt att höra. Kommer att sakna dina träffsäkra och med glimten i ögat analyser av matcherna. Ibland har det varit mer underhållande än själva matcherna. Men nu får vi väl istället lyssna på saker som: – Vi måste jobba hårdare och få in fler puckar på mål, eller vi måste åka mer skridskor…..Gäääääsp! Nä skärpning Allehanda, signa upp Dr Hockey på långtidskontrakt och fortsätt med fler nytänkande reportage om tex swingers.

 5. Om du tycker om och skriva som du gör, vilket jag gillar så finns det andra forum du kan fortsätta din blogg verksamhet utan OA:s övervakning.

 6. Alltsom oftast träffsäkra matchanalyser med glimten i ögat!
  Som det redan skrivits, din blogg är det enda jag anser vara läsvärt på allehanda.se. Skulle verkligen vara en förlust om du bestämmer dig för att sluta skriva.

 7. Tack för era kommentarer. Med tanke på hur bra det gått för laget sen jag slutade blogga så kanske det är ett omen :-).

  Vi hörs!

  1. Nu får du ta och skärpa dig. En liten smäll på fingrarn och Dr Hockey ger upp??

   Det här är, som tidigare inläggare skrivit, den bästa och intressantaste hockeyblogg som finns ute på webben.

   So, pretty please… with sugar on top. Ceep this f**king blog alive!!

 8. Dr Hockey,
  Det av allehanda (felaktigt) utdömda Game misconduct är nu AVTJÄNAT.

  Kom igen nu!!!! Vi är ju väldigt många som saknar din Blogg

 9. Hej!
  Helt OK med dina träffsäkra kommentarer, dom behövs verkligen. Skulle kunna komplettera med frågan ; har ingen berätta för O. Hedman att det är verkligen tillåtet för en back att tackla motståndaren.
  Varje byte är ju en tävling. Inga skott mot mål, ja, då blir det inga mål. Kämpa i 3 perioder är det som gäller för alla!

 10. Pingback: Cheap jordans
 11. Pingback: jordans for sale
 12. Pingback: Training
 13. Pingback: PiBeqAhv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *