Hej kvalserien!

Jag vet inte hur andra Modoiter känt under säsongen men i och med matchen igår känner då jag att den här kvalserien nu är oundviklig. Här är några av anledningarna till varför Modo möter allsvenskt till våren:

 • Värvningskassan verkar rymmas i en McDonaldsmugg
 • Anders Forsberg är alltid nöjd oavsett resultat
 • Powerplayuppspelen är så imbecilla att till och med korpenlag undrar hur svårt det ska vara att kantöppna
 • Adam Reideborn har varit bättre än Linus Ullmark
 • Donald Brashear tillför mer på isen är Peter Öberg
 • Travis Roche har gått från att vara smart och långsam till att bara vara långsam
 • Kyle Flanagan tycker att man ska kontrollera skridskosnörena i mittzonen
 • William Nylander började lågstadiet samma år som try-outande Gaéthan Royer senast spelade professionell ishockey
 • Lagkaptenen Samuel Påhlsson visar lika mycket känslor som Keanu Reeves
 • Joonas Nättinen har fått Tomas Kapusta att framstå som århundradets klipp
 • Niklas Nordgren får Joonas Nättinen att framstå som århundradets klipp
 • Att man som supporter längtar efter T.J Hensick
 • Den tänkta stommen är ett fall för fuskbyggarna
 • Den faktiska stommen får inte ens köpa Peters Pops på bolaget
 • En 36-årig norrman är den ende icke-junior som kan göra mål
 • Tre av de sex forwards som håller hygglig  SHL-klass lämnar för JVM
 • Lagets sportchef ser ut som att han konstant är på audition till en film av Aki Kaurismäki
 • Avvägningar kring nyförvärv görs och Emil Djuse värvas för framtiden
 • Carl Grundström kämpar hårdast av alla och får belöning i form av läktarplats
 • Att man numera jublar om laget i en match lyckas komma upp i tvåsiffrigt vad gäller skott på mål
——-

Med det sagt så avslutar Modo imorgon mot ett Linköping som fick storpisk igår. Min gissning är 5-1 till Cluben, 58-9 i skott och en Anders Forsberg som tycker att man på det hela gör en riktigt bra insats, är på rätt väg, jobbar vidare med de små detaljerna och inte alls känner någon oro kring lagets tabellplacering.

Publicerat av

drhockey

5 reaktioner till “Hej kvalserien!”

 1. Klockren analys, finns det ens någon kommunikation inom organisationen???? Varför ska #87 ta en plats av Grundström när han inte får många min i speltid?

 2. Om jag vore GM skulle jag bjuda ut # 77 lägga dom pengarna på typ Tom Wandel ,plocka hem # 34 Bengtsson snabbt som bara den,Låna ut # 13 till Timrå Hem med # 2 Albin och framtidslöftet # 6 Runesson. Beordra coacherna att Kalla Grundström SKA ha speltid.
  Får väl ge tålamod med K Flannegan efter hjärnskakningen som han ådrog sig behövs verkligen nu. Tycker faktiskt att Nättinen kommer mer & mer + också till # 3 Joonas L. # 38 kämpar bra men ibland alldeles för dumma chanspassningar. # 5 Hedman jämn och bra.# 26 verkar ta kritiken på ett positivt sätt, var riktigt bra i går. Jättekul att Adam utvecklats så fint, blir första målvakt till nästa säsong…

 3. Att det bli kvalserien för detta lag är ju inte roligt men…. skulle ju för omväxling skull vara roligt om det blev lite tajtare mot lagen ovanför. Som det ser ut nu så blir det väl en 20 poäng till tionde plats när serien är slut. Å vad har hänt med norrmannen? Det var väl 12 matcher sen han gjorde mål senast. Nu är väl det inte bara han…..

 4. Var är doktorn när man som förkrossad Modo-it behöver nåt att glädjas åt? Att titta på Modos matcher är en plåga, pinsamma misstag av så kallade fullblodsproffs gör att hjärnblödningen är nära. Kanske läge att köra J20-laget i kvalmatcherna, fler junis-misstag än A-laget är ju omöjligt att göra 😉 Perra-effekten liknar mer Perra-defekten. Snälla doktorn, kan du inte skriva ut något underhållande åt mig?! ju större och starkare dos, desto bättre…

  Btw, kul att äntligen få se dig i hockeypuls – Hoppas du får lite vettigare frågor samt mer tid att besvara dem nästa gång…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *