Den slovakiske slovaken

Den utlovade backen är namngiven och klar för Brynäs. Han är slovak och heter Tomáš Slovák. Det är ingen spelare jag känner till sedan tidigare, men några telefonsamtal och några sökningar på internet senare framträder en bild som mer kännetecknar Stefan Bengtzén ambition om ett framtida Brynäs än dom behov – åtminstone jag – tycker laget behöver på kort sikt.

 

Slováks karriär har till största del spelats i Slovakien och Tjeckien och det borgar för en grundutbildning där försvarsspelet sitter som en smäck, snabba spelvändningar är en del av modersmjölken och villkoren för hockeyspelare är stora när det gäller uppskattning av folket men inte i plånboken.

 

För två år sedan blev han tjeckisk mästare i ett då riktigt bra HC Plzen. För mig är det en viktig erfarenhet. Inte för att Brynäs kommer att tampas om något guld i år, men varje spelare som varit en del av ett mästarlag vet att det inte går att fuska med detaljer, det vardagliga arbetet och lojaliteten med varandra.

 
Hans poängproduktion är god om än inte bländande. Hade den varit bländande hade han inte varit möjlig att signa just nu. Han kommer från ett mittenlag i den tjeckiska Extraliga. Det intressanta med hans statistik den här säsongen är att han låg på 0 i +/- statistiken. Ett hyggligt värde trots allt.

 

Trots att han blir 32 år om några år har han inte burit något A eller C på bröstet. Betyder kanske inte mer än att det funnits tydligare ledare i dom lag han varit och att hans ledarskap mer är att betrakta som talande på isen, men mindre i orden. Jag hoppas han tar plats i laget direkt. Att han vågar göra det andra tvekar att göra.

 

För några veckor sedan hade jag förmånen att se Bili Tygri Liberec möta HC Litvinov på plats i Tjeckien. En jämn match där hemmalaget avgjorde till sin fördel på straffar. Litvinov var det skickliga laget medan Liberec var mer Bofors om ni förstår vad jag menar. 

 

Rinken var mindre än vad vi är vana med hemifrån vilket gjorde att det vackra tjeckiska spelet fick stå tillbaka för det mer hafsiga och chansartade spel som uppstår när mindre skickliga spelare ska hantera det högre tempot. Däremot värmde backspelet. Många skickliga backar visade upp sig. Offervilliga, lojala och tydliga i kroppsspråket. 

 

Om Tomáš Slovák på minsta sätt påminner om Jan Výtisk i Liberec eller Filip Pavlik i Litvinov är jag tacksam.

 

Det är naturligtvis djupt orättvist och knappt sammanhängande att göra den här typen av paralleller. Inte sett spelaren och baserar ett inlägg på intryck från en match med två andra lag. Jag väljer ändå att göra jämförelserna då mina tjeckiska vänner lärde mig mycket om hur ligan ser ut och hur lagen spelar.

 

Jag vill dock påstå att alla historier, alla artiklar, all statistik som handlar om Tomáš Slovák är ointressant. Hans all tidigare erfarenhet är ingenting annat än just erfarenhet. Nu ska han ta plats i en ny liga, ett nytt lag och det är det enda som är intressant.

 

Ingenting annat än det han kommer att prestera i Brynäs har betydelse.

Publicerat av

3 294 reaktioner till “Den slovakiske slovaken”

 1. I in addition to my buddies were studying the great guides on your site and the sudden I had an awful suspicion I never thanked you for those secrets. All of the ladies are already consequently excited to read all of them and now have very much been making the most of them. Appreciate your indeed being indeed kind and then for settling on such useful things most people are really desirous to discover. My personal sincere regret for not expressing gratitude to you earlier. pure cbd cbd buy online

 2. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I want to suggest you few
  interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this
  article. I wish to read even more things about it! hipaydaybye loans online lender hipaydaybye loans

 3. I have been surfing online more than 4 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.

  It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good
  content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

 4. great points altogether, you just won a new reader.
  What would you recommend about your put up that you made some days in the past?
  Any certain?

 5. Asking questions are genuinely fastidious thing if you
  are not understanding anything fully, however this paragraph provides nice
  understanding even.

 6. hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up anything new from right here.
  I did however expertise several technical issues using this site, since I experienced
  to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly.

  I had been wondering if your web hosting is OK?
  Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very
  frequently affect your placement in google and could damage your quality score if
  ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and
  can look out for a lot more of your respective
  exciting content. Make sure you update this again very soon.

 7. Somebody necessarily assist to make critically articles I might state.

  This is the very first time I frequented your
  website page and up to now? I amazed with the research
  you made to create this particular submit incredible. Great process!

 8. Hi there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
  I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates.

 9. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that ”perfect balance”
  between user friendliness and appearance. I must say you have done a
  superb job with this. Additionally, the blog loads extremely
  fast for me on Internet explorer. Outstanding Blog!

 10. Taxi moto line
  128 Rue la Boétie
  75008 Paris
  +33 6 51 612 712  

  Taxi moto paris

  This paragraph is really a pleasant one it helps new the web users, who are wishing in favor of blogging.

 11. Great to be going to your weblog again, it continues to be months for me. Properly this article that ive been waited for so long. I want this post to total my assignment ”풀싸롱
  inside the school, and it has exact same subject with your post. Thanks, good share.

 12. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a ”바카라
  little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent information being shared freely out there.

 13. gidrasajt4af.com являет собой сайт, который разработан для продавцов запрещенных товаров и сервисов. Такого рода продукцию запрещается достать в обычном интернет-магазине, потому что это неправомерно.

 14. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your blog? My blog is in the very same niche as yours and my visitors would definitely benefit from some of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Thanks a lot!

 15. I have been surfing on-line greater than 3 hours these days, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is beautiful worth sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the internet will likely be a lot more useful than ever before. ”It’s all right to have butterflies in your stomach. Just get them to fly in formation.” by Dr. Rob Gilbert.

 16. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :).

 17. Hi my friend! I want to say that this article is amazing, nice written and include almost all vital infos. I would like to look more posts like this.

 18. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 19. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 20. You could definitely see your expertise within the work you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 21. Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a perfect site.

 22. Whats up very nice website!! Guy .. Excellent ..
  Wonderful .. I’ll bookmark your site and take the feeds additionally?
  I’m glad to seek out numerous useful info here within the put up, we’d like develop more
  techniques on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 23. Excellent website. A lot of useful information here. I am sending it to several friends ans also sharing in delicious. And of course, thanks to your effort!

 24. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 25. An interesting dialogue is price comment. I believe that it’s best to write more on this subject, it may not be a taboo subject but typically persons are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 26. When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any way you possibly can take away me from that service? Thanks!

 27. Excellent post. I used to be checking continuously this weblog and I’m inspired! Very helpful information particularly the remaining section 🙂 I handle such info a lot. I was seeking this certain information for a very long time. Thanks and best of luck.

 28. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 29. Hey, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

 30. Today, I went to the beachfront with my kids.
  I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter
  and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear
  and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her
  ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off
  topic but I had to tell someone!

 31. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading through your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Thanks a ton!

 32. Hi there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg it and individually recommend to my friends. I’m confident they will be benefited from this web site.

 33. I simply couldn’t depart your site before suggesting that I extremely enjoyed the usual information an individual supply for your guests? Is going to be back frequently in order to investigate cross-check new posts

 34. Hey very nice blog!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I’m glad to seek out so many useful information here within the post, we’d like develop more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 35. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

 36. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate more approximately your post on AOL? I require an expert in this area to solve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to look you.

 37. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 38. Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you?¦ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and just could not come across. What a great site.

 39. Its such as you learn my thoughts! You appear to know a lot approximately this, such as you wrote the e book in it or something. I think that you could do with some p.c. to power the message home a bit, however instead of that, this is great blog. A great read. I’ll certainly be back.

 40. It is in reality a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 41. I love what you guys tend to be up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the amazing works guys I’ve added you guys to my own blogroll.

 42. Normally I don’t read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice post.

 43. Hello, Neat post. There is a problem along with your site in web explorer, might check thisK IE nonetheless is the market chief and a good component of people will pass over your magnificent writing because of this problem.

 44. There are actually plenty of details like that to take into consideration. That is a great point to carry up. I offer the thoughts above as normal inspiration however clearly there are questions like the one you bring up where an important factor can be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged round issues like that, however I am sure that your job is clearly recognized as a fair game. Both boys and girls really feel the impact of only a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

 45. Appreciating the time and effort you put into your blog and detailed information you provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 46. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added”
  checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Thanks a lot!

 47. Thank you for every other great post. Where else may anyone get that type of info in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the search for such information.

 48. I needed to compose you that tiny note in order to say thanks over again relating to the stunning advice you’ve provided on this page. It was quite strangely open-handed with you to deliver unhampered what exactly some people would have marketed for an electronic book to end up making some money on their own, and in particular given that you could have tried it in case you decided. These thoughts as well worked like the great way to know that many people have similar desire like my own to know the truth a little more in respect of this problem. Certainly there are millions of more pleasurable periods ahead for individuals who look over your site.

 49. I feel that is one of the such a lot important info for me.
  And i’m satisfied reading your article. However wanna observation on some
  general issues, The web site taste is perfect, the articles is truly nice : D.
  Just right activity, cheers

 50. When is the pre-eminent time of light of day to pick Clomid? In the best of circumstances, steal the clomid twins at the just the same time every day. Some foretell that delightful the drug before bed can help you be in the land of nod with the aid some of the side effects. Others do heartier if they take the pill in the morning. If you bear another Clomid return, you can strain compelling it at a exceptional time of hour

 51. Dear Mean, That’s the same as we did it. GraphicMama
  recorded puppet’s hands at once time. Quick research
  shows that ”one way to do it is to put both arms in the same group. I put the arms at the same level as the head and body.”For more information, you can visit Adobe’s discussion on their forum:
  https://forums.adobe.com/thread/2064137
  Hope this helps. Regards, GraphicMama team

 52. I do like the manner in which you have framed this challenge and it really does give us some fodder for thought. Nonetheless, through what precisely I have witnessed, I basically trust as the actual opinions stack on that individuals continue to be on issue and don’t embark upon a soap box involving some other news of the day. Anyway, thank you for this excellent piece and whilst I can not agree with this in totality, I regard the viewpoint.

 53. Thank you, I’ve recently been looking for information approximately this subject for ages and
  yours is the best I have discovered till now.
  But, what concerning the bottom line? Are you positive in regards to
  the supply?

 54. Thanks , I’ve just been looking for information about this subject
  for a while and yours is the greatest I have found out till now.
  But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

 55. Howdy! This is my first visit to your blog! We are
  a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us valuable information to work on. You
  have done a extraordinary job!