Chevrolet 1932

En anekdot till ur livet. Det här är också farsan, ja innan han blev farsa då naturligtvis. Sisådär 10 år innan. Här sitter han på sin egen ägandes epa av märket Chevrolet, av 1932 års modell. På bilden är det bara halva bilen och det var ju dumt, att med hjälp av Nils Haglund kapa den där fina bilen med svärmorslucka, kromade lyktor och kromade luckor på motorhuvens sida. Farsans eget omdöme om tilltaget idag lyder;

-Då skulle man ha haft stryk!

Kanske det. Bilen hade naturligtvis varit mera värd om den fått vara hel. Den slutade sina dagar på skroten i Gerilå, vilket t.o.m. jag kommer ihåg. Vad man kanske inte lägger märke till när man först ser bilden är den lille grabben som tittar fram vid höger framhjul. Det är Kjell Haglund. Han fick inte leva så länge. Han var bara 16 år när han drabbades av hjärnblödning och avled. Tragiskt!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *