November

Var till Östersund i ett ärende igår. I höjd med Stadsberget och Marsand kunde jag blicka ut över Gesundsjön och ett helt fantastiskt ljus, med speglingar i vatten och is i regnbågens alla färger.

Dessvärre hade jag inte kameran med mig så jag satt och funderade på om det möjligtvis skulle uppstå samma förhållanden under lördagen. Idag, lördag, tog jag och yngsta dottern bil och kamera och åkte en bit västerut, med förhoppning om vackra motiv. Tyvärr drog ett molntäcke in under eftermiddagen som grusade alla möjligheter till scener, liknande de igår.

När vi nu ändå var ute stannade vi till på några ställen och knäppte några bilder i novemberskymningen. Då öppnade sig en liten strimma solljus som skapade vackra och stämningsfulla fotomotiv. Resan var inte helt i onödan.

Publicerat av

Sören Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *