Alla har nog bättre och sämre dagar

En bra dag, oavsett om det är helg eller vardag, känns fint och man kan avsluta den dagen i lugn och ro och somna gott. En sämre dag avslutas kanske med funderingar över vad som gick snett och vad man kunde gjort bättre.

Det som hände chauffören av det här biltransportekipaget igår hade förmodligen en av sina sämre dagar. Kan tänka mig att han låg vaken en god stund igår kväll och funderade över vad som gick fel. Värst var det kanske ändå för han eller hon som skulle fått sin Trans Am levererad inom kort.

Fotografen var vänlig nog att stå lite i skymundan när han tog bilden. Det hade nog känts lite ”nedrigt” för chauffören om han vetat att han var iakttagen.

 

Publicerat av

Sören Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *