Aktivist – Javisst!

-Det är jag som har gjort det, jag erkänner. Det är ju inte varje dag som man har tillgång till motorsågen när tillfället infinner sig.

Jag har sett rubrikerna i dagstidningarna flera gånger:

”Sabotage mot jakttorn”

Ibland har de varit nersågade och ibland omkullvälta. Idag gjorde jag det ordentligt. Jag vill ju inte att någon skall klättra upp i ett torn som utgör en verklig fara p.g.a. ruttet virke så jag gjorde kaffeved av det.

IMG_8332

IMG_8333
Ni ser ju själva hur illa medfaret det var och hur det blev när jag var klar.

 

 

 

 

 

 

Jag vet inte hur gammalt det var eller vem som hade byggt det en gång i tiden men den enda jägaren jag själv såg i tornet var en mycket ödmjuk liten jägare som vänligt frågade det utsedda villebrådet om huruvida vederbörande samtyckte till ett avlossat skott.

Det var när min mor passerade på sin dagliga promenad som den då 6-åriga ”lilla E” hade fattat post i tornet, med bössan stående, redo att användas.

Halvt skymd bakom häcken, som växer ut mot vägen, frågade hon kort:

-Skall jag skjuta dig?

Publicerat av

Sören Olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *