Onsdag, torsdag, fredag, LÖRDAG…….

Om fyra dagar åker jag till Kathmandu igen.
Före dess ska jag skriva tre eller kanske är det fyra rapporter på jobbet. Gå igenom redovisning av ekonomin och verksamheten i det projekt jag arbetar i för augusti. Påminna hur många människor som helst om sådant som bara MÅSTE in i den byråkratiska kvarnen. Ha yoga och Pilates i morgon kväll med mina fina yogisar, för sista gången på länge. Klippa och slinga håret, träffa styrgruppen i mitt projekt på jobbet torsdag kväll och nästan hela fredag i Falun. Hasta tillbaka till Gävle. Gå på champagneprovning med kompisarna på fredag kväll. Packa på lördag morgon och förhoppningsvis få med allt prioriterat till barnen och se’n har Henning lovat att han skjutsar mig till Arlanda med mitt jättebagage.

Fantastisk är att jag precis kommer att hinna med allt utan att bli tokstressad.
Mer fantastiskt är att jag fått tjänstledigt från jobbet i SJU veckor.
Mest fantastiskt är att när jag kommer hem och är luspank och inte får någon lön in på kontot så ska min fina vän Moa köpa min bil så klarar jag mig ändå i december.

Tänk vad allt ordnar sig! Jag lever i den bästa av världar.

 

Publicerat av

gatubarnnepal

Eva Holmberg Tedert är 59 år och bor i Gävle. Efter flera års engagemang i andra projekt startade Eva 2010 Föreningen för gatubarn i Nepal och grundade 2011 ett flickhem i Gokarna, Kathmandu. Hösten 2012 startade nästa hem för yngre barn i Jorpati, Kathmandu. Ungefär samtidigt började föreningen sponsra den första studenten på Medical College sjuksköterskeprogram, de har nu blivit 12 stycken och Eva engagerade sig med start 2013 också i barnen i slumområdet Shantinagar och med att stötta barn i familjer för att de ska kunna behålla sina barn. Efter de stora jordbävningarna 2015 startade Eva bygget av en skola med finansiering från vännerna Deva Premal, Miten och Manose, musiker som turnerar världen runt. Arbetet i Nepal tar all fritid och semester samt tjänstledigheter på ca tre månader per år för att kunna följa upp utveckla verksamheten tillsammans med den svenska styrelsen och de två nepalesiska styrelserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *