Avsnitt 16 – Gästavsnitt: Herr ordförande, Johan Nikula

I avsnitt 16 av GIF-podden gästas vi av herr ordförande, Johan Nikula. Samtalet genomsyras av Giffarnas framtidsvision – de siktar mot SM-guld 2022. Men också av många delmål på väg dit. Vi pratar om hur klubben ska bli folkligare och bättre på att utveckla talanger, vi pratar om hur de ska öka omsättningen och vi pratar om Ferran Sibilas och Ekkono methods stora inflytande. Och självklart mycket, mycket mer!

Vi ursäktar oss också än en gång för att ljudet inte är optimalt i början och att podden blivit lite försenad. Vi fick tekniska problem som har fått lösas efter vägen. Trevlig lyssning!

Glöm inte tycka till på #GIFpodden

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *