Avsnitt 18: Blue Eagle flyger

Vi måste be om ursäkt för ljudproblemen. Tyvärr upptäcktes det för sent för att kunna åtgärda. Hoppas ni står ut.

I avsnitt 18 av GIF-podden – som släpps tidigt på grund av bjussighet – pratar vi om 3–4–3, att anfalla från höger, ifall Sigurdsson är en filmare (Lukas mamma tycker till), om David Wilson, om lottlösa mångmiljonärer, om Lambohovs Luka Modric, om störste GIF-talangen sedan Brolin – och så läser Oskar upp ett rörande stycke poesi.

Glöm inte tycka till på #GIFpodden

 

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *