Avsnitt 22: Vad hände med Michael Adeyinka?

I avsnitt 22 berättar Lukas om varför Tommy Naurin fått hans dotter att gråta, vi går igenom debaclet mot IFK Göteborg, funderar en vända över vad som egentligen hände med Michael Adeyinka, hittar en Kubikenborgsk koppling till John Obi Mikel, konstaterar att Kalle Ståhl slutligen bytt frisyr, minns Simon Hagmans uppdragna shorts och Dan Hagmans kattlika reflexer. Slutligen får Oskar en läxa, som förhoppningsvis ska involvera Richard Richardsson.

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *