Avsnitt 23 – Gästavsnitt: Richard Richardsson

I avsnitt 23 av GIF-podden gästas vi av målvaktstränaren Richard Richardsson. Vi pratar om högt och lågt – förstås om konkurrensen mellan Naurin och Eskelinen, men vi pratar också om spelarkarriären, om namnen i Mästarnas mästare – och hur han lurat riksmedierna, steget från Strand i division 3 till Trelleborg i Superettan, vi pratar om när Richardsson gjorde mål (!) i Allsvenskan, om Kamratgården, om karriärvalen, om vem som kryddar sina fotbollsskor innan match, om vikten av färgen på målvaktströjan och om att få sin idol Anders Karlsson som målvaktstränare och hans tragiska bortgång. Det blir förstås också mycket annat.

Tyck gärna till på #GIFpodden

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *