Avsnitt 24 – gästavsnitt: Pontus Engblom

I avsnitt 24 av GIF-podden gästas vi av Pontus Engblom, numera i Strömsgodset. Engblom kom fram via IFK Sundsvall och berättar nu varför det inte blev GIF i den vevan och varför han valde bort Premier League-klubben Everton. Vi pratar också om att vara snusare i Norge, om hårtorkarna från Alex Miller, om mentorn Bojan Djordjic, frustrationen över skadorna under första tiden i Norge, explosionen i Sandnes Ulf och att han valde bort ovanliga destinationer som Colombia, Iran och Polen och en långt gången förhandling med en rysk klubb, innan han nu hamnade i Strömsgodset. Och har börjat tungt. Ja, och självklart succétiden i GIF Sundsvall, när han äntligen fick spela med bästa barndomsvännen Emil Forsberg och den speciella kemin som fanns i laget då.

Tyck gärna till på #GIFpodden

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *