Avsnitt 27 – Avbytaren

I avsnitt 27 av GIF-podden gör reserven Petter Öhrling sitt första inhopp i stället för pappaledige Lukas Sahlin och recenseras direkt.

Vi analyserar segern i det första ångestmötet med Halmstad, tittar tillbaka på våra tabelltips inför säsongen, jämför Marcus Danielson med Wayne Gretzky, diskuterar vilka förväntningar man egentligen kan ha på ”frälsaren” David Batanero, pratar om HBK:s värvning av Johan Oremo och den där gången Joel Cedergren blev förbannad.

Du når oss på #GIFpodden

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *