Avsnitt 36 – gästavsnitt: Linus Hallenius (del ett)

I avsnitt 36 av GIF-podden får Petter Öhrling och Oskar Lund besök av GIF Sundsvalls anfallsstjärna Linus Hallenius. Intervjun är uppdelad i två delar och det här är den första.

Hallenius ger sin syn på förändringen från 3–5–2 till 3–4–3 och berättar om hur det sa ”klick” med nuvarande tränaren Joel Cedergren, om den ansträngda relationen till dåvarande GIF-tränaren David Wilson, om hur han petades när han inte förlängde kontraktet med Giffarna och så småningom lämnade för Hammarby 2009, om drömmålet mot Syrianska som skickade honom till Fifa-galan där han träffade Barcelonas Andrés Iniesta, om debuten i italienska Serie A och hur han tvingades byta om i en skrubb efter att det skurit sig med sportchefen i Genoa.

Detta och mycket, mycket mer får du i veckans avsnitt.

Du når oss på #GIFpodden

Publicerat av

En kommentar till “Avsnitt 36 – gästavsnitt: Linus Hallenius (del ett)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *