Avsnitt 40 – gästavsnitt: David Myrestam

I avsnitt 40 av GIF-podden får Petter Öhrling och Oskar Lund besök av GIF Sundsvalls rutinerade försvarare David Myrestam.

”Myre” pratar bland annat om hur han blev inlurad i LCHF av Christian Brink och Nuri Mustafi, om hur Giffarna ska kunna stärka sitt varumärke som ”stadens lag” i Sundsvall, om hur det är att dela hotellrum med Linus Hallenius, om varför han återvände till GIF efter åren i Norge, om att döpa barn efter El Hadji Diouf, om att plugga vid sidan av elitidrottskarriären, om varför han inte dricker kaffe, om de taktiska förändringarna som skiljer höstens GIF mot vårens dito, om vem som kan bjuda Norrlandspubliken på samba, om hur han bröt fingret efter att ha sprungit in i Eric Larsson, om frustrationen över skadan som gjorde att han missade stora delar av säsongen, om hur han ibland träffar Bala Garba på flygplatsen i Haugesund, om skillnaderna mellan norsk och svensk fotboll och om hur han knackade på Joel Cedergrens dörr och tjatade sig till en startplats.

Detta och mycket, mycket mer får du i veckans avsnitt.

Du når oss på #GIFpodden

Publicerat av

Petter Öhrling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *