Avsnitt 43 – gästavsnitt: Eric Björkander – Kestorps Messi

I avsnitt 43 av GIF-podden gästas vi av Eric Björkander. Mittbacken har fått sitt stora genombrott den här säsongen, men i podden berättar han om det svåra förra året, om samtalen hem till familjen i Karlskrona när han satt på bänken. Han berättar också om den svåra tiden på hösten, när hans mamma blev cancersjuk och vilket stöd han fick från klubben under den tiden. Från det tar vi oss till den här säsongen, om samtalet med Joel Cedergren som sporrade honom till att träna ännu hårdare, om att han tog en startplats i hård konkurrens och om att få känna på U21-landslaget. Dessutom blir det lite lättsammare; han ger sina bästa frisyrtips, berättar om de märkliga uppdragen han får av Sebastian Rajalakso, och att han och Tommy Naurin kommunicerar med morse via sina balkonger.

Det blir ett fullmatat avsnitt, med högt och lågt, helt enkelt.

Oss når ni på #gifpodden, väl mött!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *