Avsnitt 48 – gäst: Dennis Olsson

I avsnitt 48 gästas vi av Dennis Olsson. Men vi inleder med att uppfylla ett mustaschlöfte, så ungefär åtta minuter in i podden börjar allvaret.

Vi pratar bland annat om prestationsångest, om det tidiga genombrottet, om osund träning, om hans känsla av att 2018 blir ett ”nu eller aldrig”-år för honom själv, om kaffe, om padelhallen, om fysträning och lite till.

I övrigt vill vi tacka för poddåret som gått, för de fantastiska 200 000 nedladdningarna vi haft av podden, för alla varma, såväl som konstruktiva kommentarer som vi fått. Nu tar vi paus till efter nyår och funderar ut hur vi kan göra podden ännu bättre till nästa säsong.

Hör gärna av er på #gifpodden eller mejl:
[email protected]
[email protected]

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *