Avsnitt 50 – gäst: Kim Skoglund

I avsnitt 50 gästas GIF-podden av den allra senaste Giffaren – nyförvärvet Kim Skoglund.

Han vill inte prata om uppbrottet med Sirius, men berättar om framgångsresan från division 2 till Allsvenskan, om att han spelat allt från back till nummer tio, om sin spelstil, varför han inte vill spela i färgglada skor och hur det ska bli att debutera mot sin gamla klubb lördagen 20 januari.

Kom gärna med feedback på #GIFpodden.

Vi ber om ursäkt för att podden bröts och vi gick miste om fyra minuter på slutet, men utrymmet på MittMedias servrar tog slut och det gick inte att rädda.

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *