Avsnitt 51 – gäst: Romain Gall

I avsnitt 51 av GIF-podden pratar vi för första gången engelska! WOW! Gästar gör Giffarnas hetaste spelare, Romain Gall. Vi får först och främst lära oss uttala hans namn, vi får höra om hur det var att flytta hemifrån som 12-åring för drömmen om fotboll, om hans relation till ”storebror” Alex Lacazette, om rapen, om utvecklingen, kemin i Giffarna 2018, om pasta, om de olika fotbollskulturer han upplevt, om nobben från U20-VM TROTS att han vann guldskon för landslaget den säsongen, och mycket mer.

Hör gärna av er med synpunkter på #GIFpodden på Twitter!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *