Avsnitt 54 – gäst: Ferran Sibila

GIF-poddens avsnitt 54 går på nytt i engelska toner, då Ferran Sibila, GIF Sundsvalls assisterande tränare gästar.

Han berättar bland annat om hur det gick till när han och Joel Cedergren hittade varandra, om företaget som har makten över hans framtid i klubben, om kopplingarna till ledare i PSG, om videonörderiet, om analysen av Häcken och att han spelat ihop med både Juanjo och David Batanero.

Hör gärna av er med feedback till #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *