Avsnitt 57 – gäst: Benny Matsson

I avsnitt 57 av GIF-podden gästar U19-tränaren Benny Matsson.

Vi pratar givetvis om hans spelarkarriär och vägen genom västra Medelpad till fotbollsgymnasiet, varför det sedan blev Gefle, om avancemanget till Allsvenskan med dem, om att han tror att Pelle Olsson och Sandviken kommer slå, om steget till GIF Sundsvall, beslutet att varva ner trots flera anbud från utlandet, om tränarkarriären och resan och slutet med Ånge, om dagens U19-verksamhet i GIF Sundsvall som är ”bättre än någonsin”, om vilka som är närmast a-laget, om hur de arbetar och scoutar, om samarbetet med skolan och skillnader från när han själv var en del av den verksamheten. En podd med mycket innehåll med andra ord. Och… wait for it… det kommer ett kort extraavsnitt på lördag med talangen Albin Palmlöf!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *