Avsnitt 57,5 – gäst: Albin Palmlöf

Tillsammans med avsnitt 57 släpper vi ett kortavsnitt med GIF-talangen Albin Palmlöf.

Palmlöf är en av många landslagsprodukter från GIF Sundsvall, som missade mer eller mindre hela förra säsongen, men nu tagit sig upp och provat på a-lagsmiljö. Blir han nästa stjärnskott? Det återstår att se. Vi lär känna honom lite närmre och tar reda på hur han ser på Benny Matsson och kompani som tränare och om utvecklingsmiljön i GIF Sundsvall är optimal.

Hör gärna av dig med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *