Avsnitt 59 – gäst: Christian Rubio Sivodedov

Giffarnas nyförvärv Christian Rubio Sivodedov gästar podden i avsnitt 60.

Där berättar han om hur det var att slå igenom i Djurgården som tonåring, om provspelen med Newcastle och Manchester City och vad som låg bakom att han till slut skrev på för Schalke 04. Han berättar också om det tuffa avslutet i Tyskland och skadan som förstörde chanserna till a-lagsspel, innan han vände till Norge och Strömsgodset. Dessutom pratar vi förstås om vad som blir hans roll i GIF Sundsvall och hur han tänker om framtiden – lånet går ju ut i sommar.

Bidra gärna med feedback på #GIFpodden

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

En kommentar till “Avsnitt 59 – gäst: Christian Rubio Sivodedov”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.