Avsnitt 63 – gäst: Robert Lundström

I avsnitt 63 av GIF-podden gästas vi av AIK:s Robert Lundström.

Lundström lämnade GIF Sundsvall 2015 och berättar om sina 2,5 säsonger i Vålerenga, om tränaren Kjetil Rekdal som ”passar bättre i tv”, varför han behövde ett miljöombyte, hur AIK kom in och varför det klickade så bra, så snabbt. Vi kommer självklart in på det som är mest aktuellt – den svåra skadan bara några matcher in i Allsvenskan – men vi spolar också tillbaka tiden lite, pratar Kubikenborg, genombrottet och varför han till slut tog sig i kragen och tog tag i sin karriär. Och så reder vi ut historien bakom Allsvenskans mest omtalade mejladress.

Kom gärna med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *